Elorrio (Bizkaia)

Mattin eta 'Xalbador', benetako bertsolariak

Mattin eta 'Xalbador', benetako bertsolariak <p>Mattin eta <em>Xalbador</em>&nbsp;bertsolari oso onak. <em>Xalbador</em> onena. Hunkitu egin da <em>Xalbador</em>rek Eibarren bota zuen bertso batzuk gogoratuta. Telebistaz jarraitu zituen Donostiako bertso famatuak. Jendeak ez zuelako ulertu jo zion txistu.</p>

Tamaina:

Mattin eta Xalbador bertsolari oso onak. Xalbador onena. Hunkitu egin da Xalbadorrek Eibarren bota zuen bertso batzuk gogoratuta. Telebistaz jarraitu zituen Donostiako bertso famatuak. Jendeak ez zuelako ulertu jo zion txistu.