Usurbil (Gipuzkoa)

Orduko janaria eta hura kontserbatzeko moduak

Orduko janaria eta hura kontserbatzeko moduak <p>Lehen egunean eguneko janaria jaten zuten, gehienez bi egunekoa. Txerria hiltzen zutenean, hura mantentzeko gazitu egiten zuten. Behien haragia harategian erosten zuten. Arraina jaten zuten, Donostiatik ekarrita; Getariatik tarteka etortzen ziren arraina saltzera.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan USU-006-017 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Lehen egunean eguneko janaria jaten zuten, gehienez bi egunekoa. Txerria hiltzen zutenean, hura mantentzeko gazitu egiten zuten. Behien haragia harategian erosten zuten. Arraina jaten zuten, Donostiatik ekarrita; Getariatik tarteka etortzen ziren arraina saltzera.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia