Soraluze (Gipuzkoa)

Mojen sistemarekin haserretu eta herriko eskolara joan

Mojen sistemarekin haserretu eta herriko eskolara joan <p>Eskolan mojetan ibili zen. Mojek zigor asko jartzen zizkieten eta ikasleek ez zuten gustuko hori. 9 urte ingururekin herriko eskolan hasi ziren ikasten, eta han andere&ntilde;o oso ona izan zuten. Herriko eskolara joateko erabakia gurasoei galdetu gabe hartu zuten umeek; gurasoak haserretu egin ziren jakin zutenean.</p>

Tamaina:

Eskolan mojetan ibili zen. Mojek zigor asko jartzen zizkieten eta ikasleek ez zuten gustuko hori. 9 urte ingururekin herriko eskolan hasi ziren ikasten, eta han andereño oso ona izan zuten. Herriko eskolara joateko erabakia gurasoei galdetu gabe hartu zuten umeek; gurasoak haserretu egin ziren jakin zutenean.