Soraluze (Gipuzkoa)

Sagardoa eta txakolina etxean egiten zituzten

Sagardoa eta txakolina etxean egiten zituzten Sagardoa etxean egiten zuten eta txakolina ere egin izan dute inoiz. Batzuetan azukrea sartzen zioten sagardoari. Beheko baserrira ezkondu ziren anaia soldaduskatik libratzearren eta bertan egiten zuten sagardoa, dolarea zegoen eta. Txakolina lehenengo aldiz egin zuteneko kontuak; 700 litro inguru egin zituzten. Gas handiarekin irten zen txakolin hura. Sagardoarekin gertatutako anekdota.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan SOR-050-026 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Sagardoa etxean egiten zuten eta txakolina ere egin izan dute inoiz. Batzuetan azukrea sartzen zioten sagardoari. Beheko baserrira ezkondu ziren anaia soldaduskatik libratzearren eta bertan egiten zuten sagardoa, dolarea zegoen eta. Txakolina lehenengo aldiz egin zuteneko kontuak; 700 litro inguru egin zituzten. Gas handiarekin irten zen txakolin hura. Sagardoarekin gertatutako anekdota.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia