Eskoriatza (Gipuzkoa)

Bizikletaren ondoren, Lambreta eta Renault 6-a

Bizikletaren ondoren, Lambreta eta Renault 6-a <p>1956. urte inguruan Lambreta motor bat erosi zien aitak Eustakiori eta anaiari. Behin O&ntilde;atiko jaietatik zetorrela, San Prudentzion horma jo zuen motorrarekin. Soldadutzan karneta atera zuen, eta lehenengo kotxea R6 bat izan zuen. Soldadutza Logro&ntilde;on egin zuen. "La Bergaresa"-ko autobusean Gasteizera, eta handik Logro&ntilde;ora ere autobusez joaten zen.</p>

Tamaina:

1956. urte inguruan Lambreta motor bat erosi zien aitak Eustakiori eta anaiari. Behin Oñatiko jaietatik zetorrela, San Prudentzion horma jo zuen motorrarekin. Soldadutzan karneta atera zuen, eta lehenengo kotxea R6 bat izan zuen. Soldadutza Logroñon egin zuen. "La Bergaresa"-ko autobusean Gasteizera, eta handik Logroñora ere autobusez joaten zen.