Ongarri elkartea, arloka

Ongarri elkartea, arloka Ongarri elkartea arloka antolatu zuten. Arte arloan marrazki-lehiaketak, ikastaroak, erakusketak eta aire libreko pintura-lehiaketa egiten ziren. Abuztu hasieran izaten zen lehiaketa eta San Bartolome jaietan erakusketa. Argazki arloan ikastaroak, erakusketak... "Ateneo Guipuzcoano"rekin harreman handia zuten eta urtean 20 hitzaldi antolatzen zituzten, gai ezberdinen inguruan. Hitzaldietara ekarritako zenbait partaide aipatzen dituzte. Sorospen ikastaroak ere ematen zituzten, Donostiako suhiltzaileekin.