Elgoibar (Gipuzkoa)

Jatekoak

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EGB-004-035 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Babak, porruak, txerrikiak, buzkantza... jaten zituzten Buzkantza: ardiaren tripak, egosia, odolesteak egiten diren modura. Jatekoa baserriko produktuak ziren. Txerria hiltzen zenean askako txorrota handia erabiltzen zen garbitzeko. Ogia etxean egiten zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia