Donostia (Gipuzkoa)

Atunetako arrantza: ontziko bizimodua

Atunetako arrantza: ontziko bizimodua Atunetako arrantza. Bi-hiru egunetarako. Orain Azores arte joaten dira, baina lehen gertu. Sukaldea. Marmitakoa beti. Patata, olioa. Orain denetik eramaten dute. Egurra eta harri-ikatza sukaldean. Ardo kupela. Lo nola egiten zuten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-082-051 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Atunetako arrantza. Bi-hiru egunetarako. Orain Azores arte joaten dira, baina lehen gertu. Sukaldea. Marmitakoa beti. Patata, olioa. Orain denetik eramaten dute. Egurra eta harri-ikatza sukaldean. Ardo kupela. Lo nola egiten zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia