Azpeitia (Gipuzkoa)

Sainuko elur-zuloa eta kontserbatzeko erak

Sainuko elur-zuloa eta kontserbatzeko erak Eguraldi freskoarekin ondo kontserbatzen zen janaria; bestela gazitu ere egiten zen. Elur-zulo bat ere bazen inguruan, txikia. Elurra egiten zuenean hura bete eta gero handik hartzen zen izotza.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AZP-093-036 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Eguraldi freskoarekin ondo kontserbatzen zen janaria; bestela gazitu ere egiten zen. Elur-zulo bat ere bazen inguruan, txikia. Elurra egiten zuenean hura bete eta gero handik hartzen zen izotza.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia