Azpeitia (Gipuzkoa)

Ogia eta otorduetako janaria

Ogia eta otorduetako janaria Ogia etxean egiten zuten gerra ostean, eta aste guztirako balio zuen. Udan lizundu egiten zen ogia azkenerako, baina besterik ez zegoen. Otorduetan zer jaten zuten azaltzen dute. Gaztainak danbolinean prestatzen zituzten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AZP-034-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Ogia etxean egiten zuten gerra ostean, eta aste guztirako balio zuen. Udan lizundu egiten zen ogia azkenerako, baina besterik ez zegoen. Otorduetan zer jaten zuten azaltzen dute. Gaztainak danbolinean prestatzen zituzten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia